ontwerp & realisatie: VCBO Raalte.

Voorbereidingen bevrijdingsconcert 2020 in volle gang

02 december 2019

Bevrijdingsconcert 13 april 2020
De voorbereidingen voor het bevrijdingsconcert op 13 april 2020 zijn in volle gang. Afgelopen week zijn de muzikanten weer bij elkaar geweest om de muzieknummers uit te zoeken. Het wordt weer mooi. Hier het eerste fotoalbum....


Foto's interview met mw. Van Keulen - Van der Zee

02 december 2019

In het kader van de voorbereidingen m.b.t. de voorstelling het Oranjehotel die zich in maart 2020 in De Orangerie zal afspelen heeft Yael Korse afgelopen vrijdag een interview gehad met mw. Van Keulen-Van der Zee. Zij kon zich nog veel dingen herinneren die zich afspeelden rondom Hotel Veerman, het latere Oranjehotel. De theatermakers zijn voor hun voorstelling nog op zoek naar mensen met verhalen over het Oranjehotel in oorlogstijd. U kunt per mail of telefonisch terecht bij Yael Korse (06-20630247) of Marie-Therese Maurits (06-37154234). Zie hier het album....


Deelnemer Rabo ClubSupport

23 september 2019

Binnenkort valt bij de leden van de Rabobank Salland een envelop in de bus waarmee je kunt stemmen. Wij (het Verenigd Comit� Wijhe) mogen daar ook aan mee doen en elke stem is geld waard. Met de Rabo ClubSupport maken wij kans op een mooi geldbedrag voor het organiseren van activiteiten zodat we je volgend jaar m.b.t. Koningsdag, 4 mei en 75 jaar Vrijheid een nog mooier en passend programma kunnen aanbieden. Je kunt stemmen van 27 september t/m 6 oktober.
Je vindt ons op de website van Rabo Clubsupport bij de clubs actief in Olst-Wijhe, onder het thema Cultuur. Mogen wij rekenen op je stem?


Programma 4 mei

30 april 2019

Hier vindt u het programma voor zaterdagavond 4 mei in Wijhe.


OPTREDEN WIEJES CABARET EN PRIJSUITREIKING VANAVOND IN DE NICOLAASKERK

27 april 2019

omstreeks 21.00 uur wordt het avond-programma vervolgd, IN DE NICOLAASKERK (Kerkstraat), met o.a. de bekendmaking van de prijswinnaars van de fietspuzzeltocht en een optreden van het Wiejes Kabaret.
Aansluitend (omstreeks 22.15 uur) wordt het vuurwerk bij het Slotpark (Weijtendaal) afgestoken, als knallende afsluiting van het avondprogramma.


In verband met het weer speelt TAVENU in de Nicolaaskerk

27 april 2019

Door de weersomstandigheden zullen de optredens van TAVENU in de Nicolaaskerk plaatsvinden. Nu nog om 14:30 en 15:30 uur


Het programma 2019 staat online

14 april 2019

Hier vindt u het programma voor dit jaar.....


AVG

05 april 2019

Foto en video-opnames:
Tijdens de activiteiten die het Verenigd ComitéWijhe en Gastvrij Wijhe organiseren rondom Koningsdag en 4 mei kunnen foto- en/of video opnames worden gemaakt. Bezoekers geven bij binnenkomst/het aanwezig zijn bij deze activiteiten stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigden, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotiedoeleinden.


Collecte 2019

01 april 2019

Van maandag 1 april t/m zaterdag 13 april zal het Verenigd Comité Wijhe collecteren voor Koningsdag op zaterdag 27 april en zeker niet te vergeten voor de Dodenherdenking op zaterdag 4 mei.
Zonder deze opbrengst is het onmogelijk om de activiteiten die in Wijhe op Koningsdag en 4 mei worden georganiseerd mogelijk te maken.
Het zou mooi zijn als de inwoners van Wijhe ook dit jaar weer vrijgevig zijn zodat Koningsdag ook dit jaar weer uitbundig gevierd kan worden van de vroege ochtend tot de late avond met heel veel leuke activiteiten voor jong en oud. Ook kunnen we dan aandacht blijven besteden aan de Dodenherdenking op zaterdag 4 mei. Binnenkort valt het programma-boekje weer bij iedereen in bus. Bewaar hem goed zodat u precies weet wanneer en waar er wat te doen is in Wijhe. Alvast bedankt voor uw gift!


Uitslagen Koningsloop 2018

29 april 2018

Je kunt de uitslagen van de Koningsloop 2018 hier terugvinden.